Druhá Aukce výtvarných děl a vín byla velmi úspěšná

05.09.2008 19:51

Druhá Aukce výtvarných děl a vín, která se konala pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje
Ing. Stanislava Juránka 4. září v Zámeckém sále v Mikulově, byla příjemnou společenskou událostí. Přicházejícím hostům zahrála cimbálová muzika Kasanica. Úvodem večera se ujali slova radní Jihomoravského kraje JUDr. Marie Cacková, senátor Ing. Jan Hajda, místostarostka Mikulova
PhDr. Ilona Žišková Vágnerová a ředitel O.s.BILICULUM Petr Malásek, kteří svými proslovy akci zahájili. Poté byl promítnut krátký dokument, který přítomné hosty seznámil s připravovaným projektem Centra sociálních služeb v Mikulově, pro který byl výtěžek aukce určen.
Samotnou aukci, ve které se dražily výtvarné práce dětí ze stacionáře a archivní vína, vedl moderátor David Hrubeš. Průběh aukce byl několikrát zpestřen autorským přednesem poezie básníka a vinaře Svatopluka Říčánka. Celkový výtěžek aukce byl 255 000 Kč. Získané prostředky budou použity na náklady spojené s rekonstrukcí budovy budoucího Centra sociálních služeb.

DĚKUJEME všem dražitelům, partnerům a sponzorům
. Zvláštní poděkování patří SOU Mikulov za přípravu občerstvení pro hosty. V neposlední řadě děkujeme také zaměstnancům O.s. BILICULUM, kteří se (nad rámec svých povinností) výrazně podíleli na přípravě celé akce.

Fotogalerie z aukce

Zpět

Kontakt

BILICULUM, z.ú.
Růžová 561/1
691 02 Mikulov

+420 778 489 810
+420 778 489 811

BILICULUM, z.ú. © 2016

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode