5. ročník Dne květů v Mikulově

21.06.2008 19:52

V sobotu 21. června uspořádalo Květinářství U ŽABÁKA a Květinářství U ROSNIČKY společně s námi již 5. ročník Dne květů na mikulovském náměstí. Své umění zde předvedli výborní floristé, kteří během několika hodin zhotovili nádherné květinové kompozice. Všechny tyto výrobky byly vydraženy ve prospěch Občanského sdružení BILICULUM, konkrétně na týdenní terapeutický pobyt pro děti s kombinovanými vadami a autismem pořádaný v rámci projektu Stonožka. Celkový výtěžek dražby byl 57 110 Kč.
   Letošní ročník se velmi vydařil, přijeli všichni avizovaní hosté a velkým přínosem byla také moderátorská práce Marie Hofmanové.
   Děkujeme Květinářstvím U ŽABÁKA a U ROSNIČKY, Květinovému studiu Kopretina z Břeclavi, Květinářství U VÁCLAVA z Jindřichova Hradce, Městu Mikulov, společnostem Tedos s.r.o., Floraton s.r.o., Ekodekorace Josef Dušátko, Fleura s.r.o., Florex s.r.o., Metroflora s.r.o., Štefan Merčák BO FLOR, MIŠ Šumperk, Florplant s.r.o., Seva Valtice s.r.o., Josef Burda, Karlovarské minerální vody a.s., Alba-metal spol. s r.o., ZP Fashion, Svatební salon MADORA, Top Optik Grůzová, skupině Onedaycrew, tanečnímu studiu Morava, mažoretkám ZŠ Hraničářů a všem ostatním dárcům a partnerům, kteří se na akci podíleli.
  Fotogalerie


Zpět

Kontakt

BILICULUM, z.ú.
Růžová 561/1
691 02 Mikulov

+420 778 489 810
+420 778 489 811